Zafascynowana leczeniem za pomocą naturalnego żywienia. Posiada niezwykłą łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, w większości potraw bez glutenu, wegetariańskie lub wegańskie). Przez Czytelników nazywana jest Królową Kaszy Jaglanej. Pracuje nad pierwszą częścią książki z przepisami Smakoterapii.

Jesteś tym co jesz… i chorujesz też głównie dzięki temu co jesz lub czego nie jesz.

Pierwszy Warsztat:

- chlebki jaglane w 4 smakach
(z gryką i rozmarynem,włoski z suszonymi pomidorami, ziołowy
i orientalny)
- jaglana pasztetowa
naleśniki z jednego składnika z genialnym twarogiem migdałowym
- zupa krem z pieczonych warzyw zabielana jaglanką
- jaglana czekolada
- mleko jaglane

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

 

Termin
18.03
2017
Godzina
10:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220 zł
/ os.