Zafascynowana leczeniem za pomocą naturalnego żywienia. Posiada niezwykłą łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, w większości potraw bez glutenu, wegetariańskie lub wegańskie). Przez Czytelników nazywana jest Królową Kaszy Jaglanej. Pracuje nad pierwszą częścią książki z przepisami Smakoterapii.

Jesteś tym co jesz… i chorujesz też głównie dzięki temu co jesz lub czego nie jesz.

Drugi Warsztat:
  • pierogi bezglutenowe najlepsze
  • chleb gryczany błyskawiczny z czarnuszką
  • masełko ziołowe wegańskie
  • złocisty mus kurkumowy idealny na zimę
  • praliny czekoladowe bez czekolady
  • gorąca czekolada bez mleka i kakao

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

 

Termin
18.03
2017
Godzina
16:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220 zł
/ os.