Idzie wiosna! I do tego wegańska! Ina Rybarczyk odkryje przed wami nowe niespotykane przepisy na kuchnię roślinną. 

Menu:

  • Nachosy z ciecierzycy
  • Hummus na dwa sposoby – z buraków i zielonych szparagów
  • Orientalny krem marchewkowy
  • Bliny gryczane z chrzanowymi buraczkami
  • Tarta z awokado, zielonymi szparagami i rzodkiewką
  • Buraczane risotto
  • Cytrynowe muffiny z rabarbarem
  • Pomarańczowe ciasto marchewkowe z tymiankiem i śmietaną kokosową
  • Ciasteczka bananowe z masłem orzechowym i gorzką czekoladą

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

 

Termin
19.04
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180 zł
/ os.