Maia Sobczak z qmam kasze zaprasza na pachnącą szczęściem, przygodę kulinarną. Pośmiejemy się razem, ugotujemy curry z groszkiem cukrowym, zjemy ciasto rabarbarowe z gorzką czekoladą i pokochamy świeżą kurkumę w rożnych odsłonach. Będzie inspirująco, zdrowo i bardzo wiosennie. Ryż będzie smakował cytryną, gruszki winem a seler zakoleguje się ze szparagami. Kuchnia jest niesamowita, łączy z pozoru obcych sobie ludzi i zjednuje przyjaciół. To miejsce, w którym dzieje się najsmaczniejsza magia - balijski rosół przytula ręcznie zrobione pierożki a arancini odkrywa swoją miłość do modrej kapusty. Czy jesteś już głodny?

W menu między innymi:
  • balijski rosół z ręcznie wyrabianymi pierożkami
  • sabji z kalafiora z pachnącą kolendrą
  • cytrynowy strirfry z świeżo zrobionym curry
  • boskie arancini z sałatą z modrej kapusty
  • pieczone gruszki z winem daktylowym
  • topinambur na słodko z lodami z pieczonego czosnku

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

 

 

Termin
20.05
2017
Godzina
13:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
200 zł
/ os.