Męskie steki

Solidny, dobrze wysmażony kawałek mięsa to marzenie niejednego mężczyzny. Mięso na stek musi być najlepszej jakości. Reszta zależy od wyobraźni kucharza i ulubionych dodatków. Męski warsztat poprowadzi szef kuchni Arkadiusz Dziakowski.

MENU:
- Rozbeff wołowy robiony w niskiej temperaturze
- Rib eye podawany z czatnejem śliwkowym
- Comber jagnięcy podany z rydzami
- Stek z Tuńczyka z salsą cytrusową i kolędrą


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Szczegóły wydarzenia

Termin
05.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
280 zł
/ os.
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły
280,00 zł / os 15