Gastro Szkoła
Termin
16.04
2018
Godzina
10:00
Czas trwania
3 godz.
Termin rozpoczęcia | 16.04.2018, 10:00 |
Termin zakończenia | 16.04.2018, 13:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 16.04.2018, 18:00 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Gastro Szkoła Rational,
organizowana przez Ulm-Neu-Ulm Urządzenia dla Gastronomii i RATIONAL
Szkolenie dla uczniów szkół z klas o profilu gastronomcznym
polegające na pogłębieniu poznaniu nowoczesnych metod obróbki termicznej i nauki funkcjonowania urządzeń Rational
Intensywne gotowanie wraz z Łukaszem Śmigielskim, Szefem Kuchni Restauracji Między Nami!
- Smażenie, gotowanie na parze,
- Ustawianie funkcji Efficient Level Control
- Nauka podstawowych trybów pracy urządzeń Rational
- Funkcja mycia - pozytywne aspekty
Szkolenie jest bezpłatne, tylko dla nauczycieli i uczniów szkół gastronomicznych.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
506 048 506
organizowana przez Ulm-Neu-Ulm Urządzenia dla Gastronomii i RATIONAL
Szkolenie dla uczniów szkół z klas o profilu gastronomcznym
polegające na pogłębieniu poznaniu nowoczesnych metod obróbki termicznej i nauki funkcjonowania urządzeń Rational
Intensywne gotowanie wraz z Łukaszem Śmigielskim, Szefem Kuchni Restauracji Między Nami!
- Smażenie, gotowanie na parze,
- Ustawianie funkcji Efficient Level Control
- Nauka podstawowych trybów pracy urządzeń Rational
- Funkcja mycia - pozytywne aspekty
Szkolenie jest bezpłatne, tylko dla nauczycieli i uczniów szkół gastronomicznych.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
506 048 506
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506