LSG - Wieprzowina, drób, wołowina, dziczyzna
Termin
05.11
2018
Godzina
08:00
Czas trwania
8 godz.
Cena warsztatów
1200,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 05.11.2018, 08:00 |
Termin zakończenia | 05.11.2018, 16:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 24.03.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 05.11.2018, 23:00 |
Cena za osobę | 1200,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Lubuska Szkoła Gotowania
A gdyby tak zmienić zawód i zostać kucharzem? Od zawsze marzyliście, aby prowadzić własny lokal gastronomiczny i codziennie zaskakiwać swoich gości?
Być może od lat prowadzisz lokal gastronomiczny i brakuje Ci pomysłów na nowe potrawy?
Zatrudniasz młody zespół kucharzy, którzy potrzebują ciekawych rozwiązań?
A gdyby tak zmienić zawód i zostać kucharzem? Od zawsze marzyliście, aby prowadzić własny lokal gastronomiczny i codziennie zaskakiwać swoich gości?
Być może od lat prowadzisz lokal gastronomiczny i brakuje Ci pomysłów na nowe potrawy?
Zatrudniasz młody zespół kucharzy, którzy potrzebują ciekawych rozwiązań?
Szkolenia to dobry sposób na poszerzenie wiedzy i porządna nauka gotowania
Program szkolenia
Spotkanie nr 3
Wieprzowina, drób, wołowina, dziczyzna
- Pikantne skrzydełka panierowane z sosem sweet chilli
- Udko pieczone w mire poix i ziołach
- Żeberka wieprzowe w sosie BBQ i pieczonym batatem
- Polędwiczka wieprzowa Sous Vide z makaronem sobą i sosem gorgonzola
- Stek z rostbefu z pieczonymi ziemniaczkami, sałatką z rukoli i buraka z oliwką truflową i sosem Jack Daniels
- Biff Lindstrom z jajkiem poche
- Lapin a’la moutarde z pieczoną marchewką, groszkiem zielonym
- Gulasz z dzika na czerwonym winie z kaszą gryczaną, prażona cebulką i ziołami
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506