Halloween dla dzieci

Termin
30.10
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
75,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 30.10.2018, 17:00
Termin zakończenia 30.10.2018, 19:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 30.10.2018, 18:00
Cena za osobę 75,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


HALLOWEEN - w ten szczególny czas wystawy rozświetli blask lampionów dyniowych, a dzieci będą wołać cukierek albo psikus!
Studio kulinarne Look&Cook wraz z Zosia Zaborowska przygotowało dla Was warsztat kulinarny.
Wielu z Was wpadnie do nas zaraz po szkole więc, żeby nie było nam za słodko na początek będzie zupa dyniowa z grzankami.
 
Menu:
 
  1. Przerażajace paluchy czarownicy 
  2. Bezowe duszki
  3. Upiorne Babeczki
           > Krwawe mózgi z jadalnym szkłem 
           > Słodkie (ale nieobliczalne) sówki 
           > Ciasteczkowe potwory
           > Dyniowe buzie 
 
 
 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
75,00 zł / os 9