Ferie 2019 II turnus

Termin
21.01
2019
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
499,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.01.2019, 08:00
Termin zakończenia 25.01.2019, 15:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 21.01.2019, 15:00
Cena za osobę 499,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Ferie Zimowe nie muszą być nudne!


Chcesz aby Twoje dziecko samo odkryło, że gotowanie może być przyjemne?

A co jeśli okaże się, że Twoje dziecko potrafi samodzielnie przygotować posiłki dla całej rodziny?

Warsztaty kulinarne z Zosią Zaborowską to teleportacja do świata kolorów, przypraw, smaków i zapachów. Zosia zdradzi w jaki sposób nabrać chęci do gotowania i co motywuje ją najbardziej.

Bo kuchnia to jest właśnie miejsce dla dzieci, które w trakcie dorastania poznają nowe i nieznane smaki!

Nasza młoda Pani Master Chef Junior uwielbia gotowanie i zaraża swoją pasją młodsze dzieci i rówieśników.


Jeśli wiesz, że Twoje dziecko to urodzony mały szef kuchni to zapisz je do nas!


Zapraszamy małe i duże dzieci!


* Każdy dzień zaczynamy od pysznego śniadania, które przygotowujemy z Panią Alutką!


21 stycznia / dzień pierwszy / WŁOCHY:
- Focaccia
- Spaghetti bolognese
- Tiramisu

22 stycznia / dzień drugi / MEKSYK:

- Burrito
- Nachos+ salsa
- Churrosy z czekoladą

23 stycznia /dzień trzeci/ TAJSKA

- Zupa tom yum
- Pad thai
- Tajski deser mango sticky rice

24 stycznia / dzień czwarty/ POLSKA

- Pierogi z musem z kaczki
- Krokieciki z grzybami i miesem
- Serniczek

25 stycznia / dzień piąty/ GRECJA

- Souvlaki
- Dolmades
 
 
 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
499,00 zł / os 20