Zajęcia kulinarne LATO 2025 I

Termin
07.07
2025
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
850,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 07.07.2025, 08:00 |
Termin zakończenia | 11.07.2025, 15:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 1 |
Wolnych miejsc: | 0 |
Zakończenie zapisów | 11.07.2025, 23:00 |
Cena za osobę | 850,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
SMAKUJEMY LATO
Stawiamy na samodzielność, dostępność na nowe smaki i zdrowe marki.
uruchomienie daje moc i sukces, usamodzielnia je i uczy się zdrowszych wyborów. Nasze zajęcia są praktyczne, ciekawe, z uważnością i zaangażowaniem.
Uczą prostych technik kulinarnych, niemarnowania żywności. Otwierają na nowe smaki i przynoszą radość z gotowania.
To nauka przez zabawę, bo w takich warunkach łatwo zapamiętujemy i rozbudzamy ciekawość.
Twoje dziecko spędza w fascynujący sposób czas, poznaj tajniki kulinariów, spotyka rówieśników, odsunie na bok wakacyjna nudę.
A może odkryje w sobie talent i pasję na miarę wielkich szefów kuchni? Kto wie!
Terminy wycieczek kulinarnych - 07-11 lipiec 2024 - 21-25 lipiec 2024
08:00 - 08:15 – Witamy Was z uśmiechem na twarzy!
08:15 – 08:30 – Zakładanie fartuszków, porządkowanie sali, mycie rąk – zaczynamy dzień w porządku!
08:30 - 09:30 – Pyszne śniadanie!
09:30 - 10:00 – Czas wolny – chwilka odpoczynku po śniadaniu, aby nabrać sił przed kolejnymi wydarzeniami.
10:00 - 12:30 – Przygotowujemy smakowite smaki i zaczynamy przygotowanie do obiadu
12:30 - 13:00 – Czas na zabawę! Gry, konkursy, zajęcia kreatywne i swobodne spędzanie czasu.
13:00 - 14:00 – Jemy obiad, pełna energia na pozostałości dnia.
14:00 - 15:00 – Przygotowujemy podwieczorek!
15:00 - 15:30 – Odbierają Was rodzice.
Szybko podamy szczegółowy plan gotowania.
Dzieci w wieku od 7 do 13 lat
• Opłacone ubezpieczenie NW dla każdego dziecka
• Minimalna ilość uczestników – 10 dzieci
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania, które spożywają i zjedzą je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef szefe z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różnych kształtach. Zrobiliśmy też szkolenie lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejnym spotkaniu z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchni są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których zastosowano elektryczny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy o wpisanie nazwiska i nazwiska, numeru telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchni są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których zastosowano elektryczny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy o wpisanie nazwiska i nazwiska, numeru telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506