Zajęcia kulinarne LATO 2025 II

Termin
21.07
2025
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
850,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.07.2025, 08:00
Termin zakończenia 25.07.2025, 15:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 10
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 25.07.2025, 23:00
Cena za osobę 850,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


SMAKUJEMY LATO

Stawiamy na samodzielność, dostępność na nowe smaki i zdrowe połączenia.

uruchomienie daje moc i sukces, usamodzielnia je i uczy się zdrowszych wyborów. Nasze zajęcia są praktyczne, ciekawe, z uważnością i zaangażowaniem.

Uczą prostych technik kulinarnych, niemarnowania żywności. Otwierają na nowe smaki i przynoszą radość z gotowania.

To nauka przez zabawę, bo w takich warunkach łatwo zapamiętujemy i rozbudzamy ciekawość.

Twoje dziecko spędza w fascynujący czas, poznaj tajniki kulinariów, spotyka rówieśników, odsunie na bok wakacyjna nudę.

A może odkryje w sobie talent i pasję na miarę wielkich szefów kuchni? Kto wie!
Terminy wycieczek kulinarnych - 07-11 lipiec 2024 - 21-25 lipiec 2024










08:00 - 08:15
– Witamy Was z uśmiechem na twarzy!
08:15 – 08:30 – Zakładanie fartuszków, porządkowanie sali, mycie rąk – zaczynamy dzień w porządku!
08:30 - 09:30 – Pyszne śniadanie! 
09:30 - 10:00 – Czas wolny – chwilka odpoczynku po śniadaniu, aby nabrać sił przed kolejnymi wydarzeniami.
10:00 - 12:30 – Przygotowujemy smakowite smaki i zaczynamy przygotowanie do obiadu
12:30 - 13:00 – Czas na zabawę! Gry, konkursy, zajęcia kreatywne i swobodne spędzanie czasu.
13:00 - 14:00 – Jemy obiad, pełna energia na pozostałości dnia.
14:00 - 15:00 – Przygotowujemy podwieczorek!
15:00 - 15:30 – Odbierają Was rodzice.



Szybko podamy szczegółowy plan gotowania.

Dzieci w wieku od 7 do 13 lat
• Opłacone ubezpieczenie NW dla każdego dziecka
• Minimalna ilość uczestników – 10 dzieci





Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania, które spożywają i zjedzą je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef szefe z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różnych kształtach. Zrobiliśmy też szkolenie lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejnym spotkaniu z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchni są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których zastosowano elektryczny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy o wpisanie nazwiska i nazwiska, numeru telefonu.

Informacje:
501 245 218
506 048 506
850,00 zł / os 10