Dzień Dziecka Sushi

Termin
28.05
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 28.05.2018, 17:00
Termin zakończenia 28.05.2018, 19:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 28.05.2018, 23:00
Cena za osobę 100,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Dzień Dziecka

z tej okazji przedstawiamy Wam naszą propozycję dla najmłodszych smakoszy! Wszystkim dużym i małym dzieciom życzymy wszystkiego najlepszego i zapraszamy do nas na świętowanie :)
Będzie więc smacznie, kolorowo i radośnie! Warsztat prowadzi Bartłomiej Wrzesiński z Sushi Wrzesiński Podczas warsztatów dzieci będą mogły nauczyć się jak samodzielnie przygotować m.in. suhi maki, california maki, (to rodzaje sushi). Zapoznamy dzieci z zasadami jedzenia tych orientalnych przysmaków - m.in. trzymania pałeczek :) Okaże się, że przygotowanie sushi wcale nie jest tak trudne jakby się mogło wydawać! . Mniam :)))

*** oczywiście dzieci nie będą w stanie zjeść wszystkiego i dlatego rodzice - szykujcie się na SUSHI.
 




Menu:
 
1. Tradycyjne sushi maki w algach morskich z grillowanym w słodkim sosie kabayaki łososiem i dodatkami.
2. California maki z grillowanym kurczakiem na słodko, sezamem i dodatkami.
3. Sushi maki w płatku omletowym z owocami polane słodkim sosem kabayaki i posypane orzechami włoskimi i sezamem.
 
 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
100,00 zł / os 20