Cena warsztatów
210,00
/ os.
Termin rozpoczęcia
|
13.04.2018, 17:00 |
Termin zakończenia
|
13.04.2018, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów
|
07.12.2017 |
Ilość miejsc
|
20 |
Wolnych miejsc:
|
20 |
Zakończenie zapisów
|
20.04.2018, 19:00 |
Cena za osobę
|
210,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły
Warzywo na wiosnę!
Znudziły ci się bulwy i korzenie? Nie wiesz po jakie warzywa sięgać wczesną wiosną i które nowalijki warto włączyć do wiosennego me-nu? Zapraszam na warsztaty, gdzie pod nóż wpadną nam wyłącznie sezonowe, wiosenne warzywa. Będzie socca z botwinką czyli najprostszy placek świata i szparagi z czosnkiem niedźwiedzim i kiszoną cytryną. Przygotujemy wiosenny pilaw z rzodkiewką i wegańskim bekonem oraz rabarbarowe tiramisu z chałwą. Udowodnimy, że warzywa są super!
MENU:
- lniany napar rabarbarowo-różany z hibiskusem
- raviolo z płynnym żółtkiem
- socca czyli ekspresowy placek z ciecierzycy z wiosennymi nowalijkami i dukkah
- pilaw z komosy ze szparagami, rzodkiewką i kokosem a’la bekon
- rabarbarowe tiramisu z chałwą
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506