Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia
|
04.06.2018, 17:00 |
Termin zakończenia
|
04.06.2018, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów
|
13.08.2017 |
Ilość miejsc
|
16 |
Wolnych miejsc:
|
16 |
Zakończenie zapisów
|
04.06.2018, 23:00 |
Cena za osobę
|
195,00 zł / os |
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły
Pizza jest jedną z najpopularniejszych potraw na świecie.
Bez trudu znajdziecie ją w każdym kraju. Włosi stworzyli wiele doskonałych kompozycji.
Nowe propozycje Ivo Violante są inspirowane podróżą na Bari.
Nie ograniczajmy się do tradycyjnych wersji - smakujmy wszystkie!
MENU:
- Focaccia Barese
- Pizza d'estate. Wiosenna pizza z grillowanymi warzywami, serem feta i świeżymi ziołami
- Pizza Panzerotti: pizza w kształcie pieroga z serem mozzarella z mleka bawolego z sosem pomidorowym, smażona w głębokim tłuszczu.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!