Steki

Termin
23.04
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 23.04.2018, 17:00
Termin zakończenia 23.04.2018, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 23.04.2018, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Solidny, dobrze wysmażony kawałek mięsa to marzenie niejednego klienta.
Mięso na stek musi być najlepszej jakości. Reszta zależy od wyobraźni kucharza i ulubionych dodatków.
Warsztat STEKI poprowadzi szef kuchni Michał Orłowski..








Menu:
  1. Stek z poledwicy wołowej z frytkami steakowymi i sosem pieprzowym.
  2. Stek z rostbefu z ziemniaczanym colcannon i grillowana cebulka.
  3. Ribeye w pikantnej marynacie z pieczonym batatem i masełkiem ziołowym.

 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 20