Akademia Rational

Termin
16.10
2018
Godzina
10:30
Czas trwania
2 godz.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 16.10.2018, 10:30
Termin zakończenia 16.10.2018, 12:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 16.10.2018, 23:00
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 2
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Akademia Kulinarna Rational,

Edycja dla dużych obiektów z żywieniem zbiorowym. 

organizowana przez Ulm Urządzenia dla Gastronomii i RATIONAL oraz FARUTEX!

Specjalne szkolenie polega na pogłębieniu wiedzy i rozwiązaniu wszelkich problemów z użytkowaniem urządzeń Rational 

Intensywne gotowanie wraz z Szefem Kuchni Łukaszem Śmigielskim!





Menu: 

1. SUPREME FASZEROWANY SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI / WARZYWA GRILOWANE Z RUCOLĄ I SEREM DOJRZEWAJĄCYM
2. SCHAB Z KOŚCIĄ GRILOWANY / CIEPŁA SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA ZE SZPINAKIEM / MŁODE ZIEMNIAKI Z ROZMARYNEM
3. FILET Z KURCZAKA W DWÓCH ODSŁONAC
4. ŁOSOŚ Z PIECA / KOMOSA RYŻOWA / DUET CUKINII Z PESTKAMI DYNI
 

Szkolenie jest bezpłatne, tylko dla klientów Ulm Urządzenia dla Gastronomii oraz FARUTEX o charakterze gastronomicznym, którzy posiadają najnowsze modele pieca Rational.

Zaproszenie ważne dla dwóch osób z firmy!

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
20