Akademia Rational
Termin
16.10
2018
Godzina
10:30
Czas trwania
2 godz.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 16.10.2018, 10:30 |
Termin zakończenia | 16.10.2018, 12:30 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 16.10.2018, 23:00 |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 2 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Akademia Kulinarna Rational,
Edycja dla dużych obiektów z żywieniem zbiorowym.
organizowana przez Ulm Urządzenia dla Gastronomii i RATIONAL oraz FARUTEX!
Specjalne szkolenie polega na pogłębieniu wiedzy i rozwiązaniu wszelkich problemów z użytkowaniem urządzeń Rational
Intensywne gotowanie wraz z Szefem Kuchni Łukaszem Śmigielskim!
Menu:
1. SUPREME FASZEROWANY SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI / WARZYWA GRILOWANE Z RUCOLĄ I SEREM DOJRZEWAJĄCYM
2. SCHAB Z KOŚCIĄ GRILOWANY / CIEPŁA SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA ZE SZPINAKIEM / MŁODE ZIEMNIAKI Z ROZMARYNEM
3. FILET Z KURCZAKA W DWÓCH ODSŁONAC
4. ŁOSOŚ Z PIECA / KOMOSA RYŻOWA / DUET CUKINII Z PESTKAMI DYNI
Szkolenie jest bezpłatne, tylko dla klientów Ulm Urządzenia dla Gastronomii oraz FARUTEX o charakterze gastronomicznym, którzy posiadają najnowsze modele pieca Rational.
Zaproszenie ważne dla dwóch osób z firmy!
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
506 048 506
2. SCHAB Z KOŚCIĄ GRILOWANY / CIEPŁA SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA ZE SZPINAKIEM / MŁODE ZIEMNIAKI Z ROZMARYNEM
3. FILET Z KURCZAKA W DWÓCH ODSŁONAC
4. ŁOSOŚ Z PIECA / KOMOSA RYŻOWA / DUET CUKINII Z PESTKAMI DYNI
Szkolenie jest bezpłatne, tylko dla klientów Ulm Urządzenia dla Gastronomii oraz FARUTEX o charakterze gastronomicznym, którzy posiadają najnowsze modele pieca Rational.
Zaproszenie ważne dla dwóch osób z firmy!
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
506 048 506
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506