French macarons

Termin
11.06
2025
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
380,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 11.06.2025, 17:00 |
Termin zakończenia | 11.06.2025, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 7 |
Wolnych miejsc: | 3 |
Zakończenie zapisów | 11.06.2025, 23:00 |
Cena za osobę | 380,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Zakochaliśmy się w „makaronikach”, w sposobie wykonywania wyjścia z sekretami z pieczeniem, w kolorach i „ganachach”.
Najlepsze CIACHO ŚWIATA!
Warsztaty usuwające z rozwiązania usuwającego.
ekstremalne, francuskie wypiekom, francuskie makaroniki.
Skład rozkładów i odpadów, poznanie historii tych wytworzonych ciastek, a także zapoznanie się z rozkładami trendów w dostawie macaron's.
Warsztaty obejmują naukę kroku po kroku, wypieku daszków makaroników, jak i wykonanie kremów zwanych ganache.
Wszystkie wypieki, oraz przepisy zabierzecie do domu.
Propozycja nowych smaków:
- truskawka
- rozmaryn z malinami
- kawa
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania, które spożywają i zjedzą je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Szef kuchni z nami pyszne ravioli - szczegółowe włoskie pierożki formowane w różnych kształtach. Zrobiliśmy też szkolenie lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na zastosowanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchnie są w Lublinie i Warszawie. O kuchniach, które są wyposażone w inteligentny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchnie są w Lublinie i Warszawie. O kuchniach, które są wyposażone w inteligentny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506