French macarons

Termin
11.06
2025
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
380,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 11.06.2025, 17:00
Termin zakończenia 11.06.2025, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 3
Zakończenie zapisów 11.06.2025, 23:00
Cena za osobę 380,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Zakochaliśmy się w „makaronikach”, w sposobie wykonywania wyjścia z sekretami z pieczeniem, w kolorach i „ganachach”.


Najlepsze CIACHO ŚWIATA!

Warsztaty usuwające z rozwiązania usuwającego.


ekstremalne, francuskie wypiekom, francuskie makaroniki. 
Skład rozkładów i odpadów, poznanie historii tych wytworzonych ciastek, a także zapoznanie się z rozkładami trendów w dostawie macaron's.

Warsztaty obejmują naukę kroku po kroku, wypieku daszków makaroników, jak i wykonanie kremów zwanych ganache.
Wszystkie wypieki, oraz przepisy zabierzecie do domu. 
Propozycja nowych smaków:

  • truskawka
  • rozmaryn z malinami
  • kawa


     

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.

Informacje:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania, które spożywają i zjedzą je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Szef kuchni z nami pyszne ravioli - szczegółowe włoskie pierożki formowane w różnych kształtach. Zrobiliśmy też szkolenie lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na zastosowanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchnie są w Lublinie i Warszawie. O kuchniach, które są wyposażone w inteligentny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.

Informacje:
501 245 218
506 048 506
380,00 zł / os 3