Kelner Mistrzem Sprzedaży

Termin
03.03
2020
Godzina
10:00
Czas trwania
8 godz.
Cena warsztatów
499,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 03.03.2020, 10:00
Termin zakończenia 03.03.2020, 18:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 03.03.2020, 23:00
Cena za osobę 499,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 2
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


KELNER MISTRZEM SPRZEDAŻY
I ETAP SZKOLENIA SPRZEDAŻOWEGO

Jak zwiększyć sprzedaż i zarabiać więcej tipów?


POLECANIE I SUGESTYWNA SPRZEDAŻ,

FOOD PAIRING,
ROZPOZNAWANIE POTRZEB GOŚCI


Dzięki szkoleniu:

  • Poznasz techniki zwiększające sprzedaż
  • Nauczysz się wyprzedzać potrzeby Gości
  • Poprawisz swój warsztat kelnerski

Program:

1. Czym jest dla mnie sprzedaż?

2. Jak zostać doradcą kulinarnym dla swoich Gości?

3. Rola komunikacji w procesie sprzedaży

4. Umiejętne polecanie

· algorytm 1-1-1

· algorytm 3-2-3

5. Umiejętne doradzanie

· sprzedaż aperitifów, drinków autorskich

· sprzedaż jedzenia

· sprzedaż win

· sprzedaż kaw, herbat, deserów

6. Cross selling np. sprzedaż produktów lokalnych

7. Sztuka zadawania właściwych pytań

· pytanie otwarte/zamknięte

· dopasowanie właściwych pytań do różnego rodzaju Gości

8. Rozpoznawanie i wyprzedzanie potrzeb Gości


Metody szkoleniowe:
  • diagnoza, ćwiczenia, praca w grupach, zadania indywidualne na forum grupy, dyskusje, „burze mózgów”.

Szkolenie przeznaczone jest dla:
  • osób pracujących w restauracjach na stanowiskach kelner, obsługa Gości


Cena obejmuje:
  • materiały szkoleniowe
  • lunch, przerwy kawowe i przekąskowe
  • konsultacje z trenerem w trakcie i po szkoleniu
  • certyfikat ukończenia szkolenia
  • wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami szkolenia – bezcenna






Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
499,00 zł / os 12