Monodesery
Termin
11.06
2018
Godzina
09:00
Czas trwania
8 godz.
Cena warsztatów
599,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 11.06.2018, 09:00 |
Termin zakończenia | 11.06.2018, 17:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 11.06.2018, 23:00 |
Cena za osobę | 599,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Będzie słodko w Zielonej Górze!
Dania Macieja Rosińskiego inspirowane są kuchnią z całego świata.
Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.
Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.
Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw.
Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.
PROGRAM SZKOLENIA:
Monoporcje:
1.Biała czekolada/ marakuja/ mięta/ sable
Mus mango na białej czekoladzie, galaretka marakuja z miętą, kruche
ciastko, oblany polewą na mleczku skondensowanym
Dekoracja:
Sable i chantilly śmietankowe
2.Ciemna czekolada/ malina/ palone masło
Wytrawny mus czekoladowy, konfitura malinowa, financier z orzechami i
palonym masłem, oblany polewą lustrzaną.
Dekoracja:
Macarons i płytki czekoladowe
3. Jogurt/ ananas/ kruszonka
Mus jogurtowy, compote ananasowe, na kruszonce z ziarnami kakaowca
Dekoracja:
Kruszonka i kwiatki z czekolady plastycznej
4. Ptyś/ karmel/ truskawka/ tymianek
Ciasto parzone z kruszonką z chantilly karmelowym, świeżymi
truskawkami i tymiankiem
Dekoracja:
Sable i świeże truskawki
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506