Orient knife skills

Termin
21.05
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
230,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.05.2020, 17:00
Termin zakończenia 21.05.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 21.05.2020, 23:00
Cena za osobę 230,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Poznaj niestandardowe techniki korzystania z noży oraz porady, triki i tajniki szefa kuchni Kuby Korczaka.

Przed Wami trybowanie, siekanie, filetowanie, plastrowanie oraz krojenie precyzyjne.

Podczas warsztatu przygotujemy następujące dania:


- sałatka z ogórków z orientalnym dressingiem + czarny sezam + zioła
- pierożki won ton z krewetkami i rybą + sos ostrygowo imbirowy + zioła
- zupa tajska na szlachetnym bulionie z owoców morza i ryb, z mlekiem kokosowym i trawą cytrynowa + krewetki + zioła
- pho z gęsiny + marynowana gęś + makaron ryżowy + grzyby + zioła
- silk tofu + sos mango + filety z pomarańczy i cytrusów w karmelu imbirowym + zioła


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
230,00 zł / os 10