Rational Cooking Live

Termin
21.02
2018
Godzina
11:00
Czas trwania
2 godz.
Termin rozpoczęcia 21.02.2018, 11:00
Termin zakończenia 21.02.2018, 13:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 31.01.2018, 18:00
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


PROSTE GOTOWANIE

Zapraszamy na wspólne gotowanie z wykorzystaniem pieca konwekcyjno-parowego RATIONAL AG

Posmakuj jakości: Wypróbuj prostą obsługę.
Przekonaj się do wszechstronności i wydajności.
Wymieniaj się doświadczeniami z kolegami po fachu i otrzymuj porady od mistrzów kuchni RATIONAL.

Bezpłatnie. Bez zobowiązań. Blisko.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
20