Szkolenie cukiernicze

Termin
23.10
2019
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
950,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 23.10.2019, 08:00
Termin zakończenia 24.10.2019, 15:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 5
Wolnych miejsc: 5
Zakończenie zapisów 24.10.2019, 19:00
Cena za osobę 950,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Dwudniowe szkolenie z Michał Kleiber

Kurs ten pozwoli uczestnikom zapoznać się z technologią i filozofią produkcji tart, tortów, monoporcji oraz travel cakes.
Nauczy komponowania i bilansowania smaków z wykorzystaniem czekolad, owoców oraz przypraw- ziół.

Pozwoli pobudzić zdolności artystyczne i podjąć próbę nauki dekorowania.

Umiejętności zdobyte na kursie pomogą w stworzeniu oryginalnego wyrobów.


SZKOLENIE CUKIERNICZE: „CZTERY W JEDNYM”

TARTY – FRANCUSKIE KLASYKI
TRAVEL CAKES - CIASTKA PODRÓŻNE
ENTREMETS – MONOPORCJĘ
TORTY W NOWOCZESNYM WYDANIU


* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
950,00 zł / os 5