Podnoszenie kwalifikacji przy jednoczesnym budowaniu relacji wewnątrz zespołu.
Termin rozpoczęcia | 26.11.2018, 09:00 |
Termin zakończenia | 27.11.2018, 23:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 26.11.2018, 23:00 |
Cena za osobę | 3700,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
2 dni szkolenia!
To szkolenie może być dofinansowane nawet do 80%
Poznaj wykres kołowy restauracji. Jak uzyskać tam oszczędności i jak je wprowadzić na salę i kuchnię przy współpracy między stanowiskowej. Dlaczego to jest dla mnie ważne?
Stworzenie planu działania stanowiskowego w celu zrozumienia i prawidłowego wykonywania zleconych zadań
Stworzenie wykresu Ganta, jako uzupełnienie planu działania stanowiskowego.
Efektywna komunikacja jako cel nadrzędny w budowaniu zespołu, czyli jak poprawić komunikację wewnątrz zespołu i pomiędzy stanowiskami.
Sytuacje kryzysowe – jak negatywną sytuację przekuć w sukces z nauką opanowana emocji. Przykłady i ćwiczenia.
Zasada Pareto w recepturze i w sprzedaży celem zrozumienia powtarzalności wykonywania receptur na barze i w kuchni oraz potrzeby polecania pozycji z menu znajdujących się top sprzedaży.
Osoby z sali musza wiedzieć dlaczego należy proponować określone pozycje z menu, a osoby z kuchni, dlaczego musza pracować bezbłędnie na topie sprzedaży, dzięki czemu w restauracji będą mniejsze koszty.
Nauka tworzenia kart technicznych wraz z opisem wyjątkowości nowych pozycji w menu, dzięki współpracy pomiędzy kuchnią, barem i sala.
Ćwiczenia z tworzenia karty technicznej pozycji w menu.
Jak przy współpracy, bądź działaniom indywidualnym kuchni, baru i/lub sali uzyskać rzetelną opinię od gości w celu poprawy jakości.
Efekt „WOW”, czyli jak zachwycić gości poprzez wykonanie oraz odpowiednią sprzedaż pozycji z karty menu.
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506