Podnoszenie kwalifikacji przy jednoczesnym budowaniu relacji wewnątrz zespołu.

Termin
26.11
2018
Godzina
09:00
Czas trwania
14 godz.
Cena warsztatów
3700,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 26.11.2018, 09:00
Termin zakończenia 27.11.2018, 23:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 26.11.2018, 23:00
Cena za osobę 3700,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Podnoszenie kwalifikacji na sali restauracyjnej lub/i w kuchni przy jednoczesnym budowaniu relacji wewnątrz zespołu

2 dni szkolenia!


To szkolenie może być dofinansowane nawet do 80%



Poznaj wykres kołowy restauracji. Jak uzyskać tam oszczędności i jak je wprowadzić na salę i kuchnię przy współpracy między stanowiskowej. Dlaczego to jest dla mnie ważne?


Stworzenie planu działania stanowiskowego w celu zrozumienia i prawidłowego wykonywania zleconych zadań

Stworzenie wykresu Ganta, jako uzupełnienie planu działania stanowiskowego.


Efektywna komunikacja jako cel nadrzędny w budowaniu zespołu, czyli jak poprawić komunikację wewnątrz zespołu i pomiędzy stanowiskami.


Sytuacje kryzysowe – jak negatywną sytuację przekuć w sukces z nauką opanowana emocji. Przykłady i ćwiczenia.

Zasada Pareto w recepturze i w sprzedaży celem zrozumienia powtarzalności wykonywania receptur na barze i w kuchni oraz potrzeby polecania pozycji z menu znajdujących się top sprzedaży.

Osoby z sali musza wiedzieć dlaczego należy proponować określone pozycje z menu, a osoby z kuchni, dlaczego musza pracować bezbłędnie na topie sprzedaży, dzięki czemu w restauracji będą mniejsze koszty.

Nauka tworzenia kart technicznych wraz z opisem wyjątkowości nowych pozycji w menu, dzięki współpracy pomiędzy kuchnią, barem i sala.


Ćwiczenia z tworzenia karty technicznej pozycji w menu.


Jak przy współpracy, bądź działaniom indywidualnym kuchni, baru i/lub sali uzyskać rzetelną opinię od gości w celu poprawy jakości.


Efekt „WOW”, czyli jak zachwycić gości poprzez wykonanie oraz odpowiednią sprzedaż pozycji z karty menu.


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
3700,00 zł / os 20