Smaki Lasagne

Termin
13.11
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 13.11.2018, 17:00
Termin zakończenia 13.11.2018, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 13.08.2017
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 13
Zakończenie zapisów 13.11.2018, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1


Lasagne – sycące, aromatyczne i przede wszystkim pyszne.
Rodzaj makaronu w postaci dużych, prostokątnych płatów, a także danie przygotowywane na bazie tego makaronu.

Makaron jest uprzednio gotowany lub układany na sucho (gotowy, dostępny w sprzedaży) w prostokątnym naczyniu, na przemian z warstwami farszu. Następnie potrawa jest zapiekana. Farsz stanowią najczęściej warstwy sosu pomidorowego z mięsem, beszamelu i sera, układane do wyczerpania składników, chociaż zdarzają się przepisy na wersje wegetariańskie i na słodko. Danie podawane jest na gorąco. Potrawa ta pochodzi z Włoch


Dziś lasagne jest kojarzona z Włochami, zakochacie się we włoskich smakach do szaleństwa, nauczycie się też kilku sztuczek, które wykorzystacie we własnej kuchni.

MENU:
- Lasagne bolognese
- Lasagne spinaci
- Lasagne radicchio z salsiccia veneta
- Lasagne a"la fontina, pecorino, tartufoPotrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 


* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
195,00 zł / os 13