Smakoterapia 2

Termin
25.11
2018
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 25.11.2018, 11:00
Termin zakończenia 25.11.2018, 14:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 14
Zakończenie zapisów 25.11.2018, 23:00
Cena za osobę 250,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Kulinarna podróż trwa!
Smakoterapia na słodko i na wytrawnie!
 
Z miłości do dziecka dzieją się w życiu matki niesamowite rzeczy! Bo któż by pomyślał, że z wyzwania jakim było gotowanie dla wybrednego alergika zrodzi się tyle pomysłów na przepyszne i zdrowe potrawy roślinne? Że jedzenie sezonowe, a więc i niedrogie, w rytmie slow, może być tak różnorodne, kolorowe i apetyczne? 
Przy okazji wydania drugiej książki zapraszam na wspólne gotowanie i smakowanie prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu. 
 
Na słodko:
  • sezamki domowe
  • proste ciasteczka ze swieżą śliwką
  • brownie wegańskie z owocami
  • chlebek jaglany z suszoną śliwką
  • tartaletki z kremem i owocami
 
Na wytrawnie:
 
  • wegańska feta na sałatce greckiej
  • bakłażan opiekany - najlepszy!
  • foccacia bezglutenowa
  • cukinie nadziewane pysznościami
  • niezwykła zupa krem z poczciwej marchwi
 
Skrypt z przepisami dla każdego uczestnika.

Weźcie ze sobą:
- uśmiech i dobry humor! 
- Będziemy pracować w grupach nad wspólnym menu. 
- warsztat wiedzy + warsztat gotowania
- KAMERALNA GRUPA – Ilość uczestników ograniczona, o kolejności zdecyduje zgłoszenie wraz z potwierdzeniem wpłaty.
 
---> możliwe drobne korekcje menu (w zależności od dostępności lokalnych produktów)

WSZYSTKIE POTRAWY SĄ WEGAŃSKIE, PRZYGOTOWANE BEZ NABIAŁU, CUKRU, GLUTENU, KUKURYDZY I SOI.

---> kup książkę i przyjdź po autograf Iwony Zasuwy.
 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
250,00 zł / os 14