Kuchnia amerykańska dla dzieci
Termin
11.05
2021
Godzina
16:30
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 11.05.2021, 16:30 |
Termin zakończenia | 11.05.2021, 18:30 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 7 |
Wolnych miejsc: | 5 |
Zakończenie zapisów | 11.05.2021, 22:00 |
Cena za osobę | 100,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Dzieciaki szaleją w naszej kuchni!
Gotuj z finalistką MasterChef JuniorZosia Zaborowska.
Angażujemy młodzież do próbowania swoich sił w kuchni, by swoimi umiejętnościami zadziwiali rodziców, a tym samym zachęcali rodzinę do wspólnego przygotowywania posiłków.
Kuchnia amerykańska
Czas dobrej zabawy i duża dawka wiedzy.
Menu:
1) Ulubione naleśniki Amerykanów, czyli pancakes z domową nutellą lub masłem orzechowym i sezonowe owoce
2) Domowe burgery w amerykańskim stylu z własnoręcznie wypiekaną bułką i pysznymi dodatkami
3) Najlepsze, mocno czekoladowe Brownie z nutą mięty i culie malinowe
Warsztat kulinarny dla dzieci od 10 lat
Gotuj z finalistką MasterChef JuniorZosia Zaborowska.
Angażujemy młodzież do próbowania swoich sił w kuchni, by swoimi umiejętnościami zadziwiali rodziców, a tym samym zachęcali rodzinę do wspólnego przygotowywania posiłków.
Kuchnia amerykańska
Czas dobrej zabawy i duża dawka wiedzy.
Menu:
1) Ulubione naleśniki Amerykanów, czyli pancakes z domową nutellą lub masłem orzechowym i sezonowe owoce
2) Domowe burgery w amerykańskim stylu z własnoręcznie wypiekaną bułką i pysznymi dodatkami
3) Najlepsze, mocno czekoladowe Brownie z nutą mięty i culie malinowe
Warsztat kulinarny dla dzieci od 10 lat
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506