Antipasti

Termin
10.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 10.10.2017, 17:00
Termin zakończenia 10.10.2017, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 13.08.2017
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 16
Zakończenie zapisów 10.10.2017
Cena za osobę 195,00 zł / os
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły





Zapraszamy Państwa na cykl spotkań kuchni włoskiej z Ivo Violante. Miłośnicy włoskiej kuchni będą zachwyceni propozycjami włoskich dań w jego wykonaniu.
Włoska kuchnia kipi emocjami, zamyka w sobie ogromną różnorodność smaków i aromatów. Cechą charakterystyczną jest przygotowywanie potraw ze świeżych, dostępnych w okolicy produktów. Nie ma tam miejsca na mrożonki i inne kulinarne kompromisy.

Antipasti - włoskie przystawki

Menu:
- Panzanella Toscana (chlebek tostowy ze świeżymi warzywami i salatą)
- Caprese (Klasyczana salatka caprese ale wedlug interpretacji nowoczesnej)
- Impepata di cozze ( małże w sposob neapolitanskim)
- Mozzarella al forno con crudo (moja wersja szynki parma ze świeżą mozzarellą)
- Gamberoni al sugo piccante con spianata (krewetki królewskie w sosie pomidorowym pikantnym)
- Melanzana al forno con mozzarella e pomodorini (baklażan z pieca z mozzarellą i pomidorkami)
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
195,00 zł / os 16