Antipasti
Termin
10.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 10.10.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 10.10.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 13.08.2017 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 16 |
Zakończenie zapisów | 10.10.2017 |
Cena za osobę | 195,00 zł / os |
Zapraszamy Państwa na cykl spotkań kuchni włoskiej z Ivo Violante. Miłośnicy włoskiej kuchni będą zachwyceni propozycjami włoskich dań w jego wykonaniu.
Włoska kuchnia kipi emocjami, zamyka w sobie ogromną różnorodność smaków i aromatów. Cechą charakterystyczną jest przygotowywanie potraw ze świeżych, dostępnych w okolicy produktów. Nie ma tam miejsca na mrożonki i inne kulinarne kompromisy.
Antipasti - włoskie przystawki
Menu:
- Panzanella Toscana (chlebek tostowy ze świeżymi warzywami i salatą)
- Caprese (Klasyczana salatka caprese ale wedlug interpretacji nowoczesnej)
- Impepata di cozze ( małże w sposob neapolitanskim)
- Mozzarella al forno con crudo (moja wersja szynki parma ze świeżą mozzarellą)
- Gamberoni al sugo piccante con spianata (krewetki królewskie w sosie pomidorowym pikantnym)
- Melanzana al forno con mozzarella e pomodorini (baklażan z pieca z mozzarellą i pomidorkami)
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!