Azjatyckie sałatki
Termin
13.06
2018
Godzina
16:30
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 13.06.2018, 16:30 |
Termin zakończenia | 13.06.2018, 19:30 |
Rozpoczęcie zapisów | 01.12.2018 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 13.06.2018, 23:00 |
Cena za osobę | 180,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Azjatyckie sałatki!
Wspaniałe przepisy, w których wyraża się kreatywność pełnej energii Manueli z Manu od kuchni.
Starannie przygotowane, zaskakujące, lekkie i pięknie podane sałatki to ozdoba każdego stołu.
O tym, że dodatki są ważne, wie każda… elegantka.
Wspaniałe przepisy, w których wyraża się kreatywność pełnej energii Manueli z Manu od kuchni.
Starannie przygotowane, zaskakujące, lekkie i pięknie podane sałatki to ozdoba każdego stołu.
O tym, że dodatki są ważne, wie każda… elegantka.
Menu:
- Tajska sałatka z papają Som Tam z aromatycznym dressingiem z owoców tamaryndowca
- Sałatka z krewetkami, orzechami arachidowymi i aromatyczną kolendrą
- Sałatka Nua Yang Manao z marynowaną wołowiną i dressingiem opartym na sosie rybnym, limonce i chilli
- Sałatka z Laosu podawana w formie świeżych spring rollsów z domowym sosem chilli
- Wietnamska sałatka podawana w ananasie z krewetkami i kalmarami
- Indonezyjska imbirowa sałatka z owocami z ciepłym sosem karmelowym
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506