Azjatyckie sałatki

Termin
13.06
2018
Godzina
16:30
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 13.06.2018, 16:30
Termin zakończenia 13.06.2018, 19:30
Rozpoczęcie zapisów 01.12.2018
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 13.06.2018, 23:00
Cena za osobę 180,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Azjatyckie sałatki!

Wspaniałe przepisy, w których wyraża się kreatywność pełnej energii Manueli z Manu od kuchni.
Starannie przygotowane, zaskakujące, lekkie i pięknie podane sałatki to ozdoba każdego stołu.

O tym, że dodatki są ważne, wie każda… elegantka. 






Menu:
 
  • Tajska sałatka z papają Som Tam z aromatycznym dressingiem z owoców tamaryndowca
  • Sałatka z krewetkami, orzechami arachidowymi i aromatyczną kolendrą
  • Sałatka Nua Yang Manao z marynowaną wołowiną i dressingiem opartym na sosie rybnym, limonce i chilli
  • Sałatka z Laosu podawana w formie świeżych spring rollsów z domowym sosem chilli
  • Wietnamska sałatka podawana w ananasie z krewetkami i kalmarami
  • Indonezyjska imbirowa sałatka z owocami z ciepłym sosem karmelowym 
 
 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
180,00 zł / os 20