Asian noodle

Termin
09.05
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 09.05.2019, 17:00
Termin zakończenia 09.05.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 09.05.2019, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Makaron to fundamentalny składnik azjatyckich dań, stoi na podium razem z ryżem i ląduje w miseczkach bez względu na region.
Pojawia się w zupach, sałatkach, sajgonkach, smażonym cieście, bułkach i pomysłowych deserach.

Będzie pysznie, bo warsztaty prowadzi Inessa Kim.

Menu:
  1. Kuksu - wyrazista i lekko pikantna koreańska zupa z makaronem i kilkoma sałatkami 
  2. Kimchi udon bokkeum - smażony japoński makaron udon z popularną koreańską kiszonką kimchi
  3. Chiński chow mein z kurczakiem i warzywami
  4. Na deser: zaskakująca sałatka owocowa ze słodko-słonym sosem
  5. Makaron będziemy wyrabiać sami*. 

* dla wszystkich chętnych, podczas warsztatów istnieje możliwość wyrabiania makaronu udon tradycyjną metodą za pomocą... stóp – oczywiście ze spełnieniem wszystkich zasad higieny!

 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 9