Azja Express

Termin
21.05
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 21.05.2019, 17:00
Termin zakończenia 21.05.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 21.05.2019, 19:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Veena Puarr z crazeAsia - Malezyjka zaprasza na podróż po Indiach, Indonezji i Malezji.
Wierzy, że najlepszą metodą nauczania o kuchni azjatyckiej, jest dzielenie się azjatyckimi tajemnicami rodzinnymi.

Jej kuchnia zmienia się w zależności od położenia geograficznego danego kraju, a my poznamy i posłuchamy
o różnorodność przypraw i smaków kraju 6000 wysp

MENU:

Przystawka 1:
Gado gado (Indonesia)

Przystawka 2
Bak Kut Teh( Malaysia)

Danie główne
Murgh Makhani (India)

Deser:
Jemput Jemput Pisang (Malaysia)

Veena Puar, swoją kulinarna pasję rozwijała podczas licznych podróży po Indiach, Tajlandii, Kambodży, Singapurze i Indonezji. W Polsce rozwija swoje umiejętności prowadząc liczne warsztaty,
w studiach kulinarnych, zarówno dla fundacji rządowych jak i podczas prywatnych przyjęć.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 12