Babskie Party

Termin
08.03
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
330,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 08.03.2024, 17:00
Termin zakończenia 08.03.2024, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 4
Zakończenie zapisów 08.03.2024, 23:00
Cena za osobę 330,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


DZIEŃ KOBIET! 

Bywa tak, że współczesne kobiety same świętują swój dzień w... kobiecym gronie!


Proponujemy spotkanie kobiet, matek, żon, babć, singielek i partnerek na wspólnym gotowaniu i świętowaniu.


Z jedynym mężczyzną na naszej imprezie Michałem Orłowskim przygotujemy meksykańskie potrawy.


Poczujcie ten ogień z Michałem, bo jego kuchnia jest ostra, barwna, pełna obłędnych zapachów i to, co najważniejsze... przepyszna.


Dla Pań, dania których warto spróbować:



Menu:


- Karmelizowana marchew w korzennych przyprawach 
z puree z buraczków, fetą i orzechami włoskimi.
- Krem z batata na mleczku kokosowym z chilli
- Kurki z chorizo i brukselką z czarnym ryżem
- Dyniowe sundae z mascarpone

O dobry humor zadba Bellini z winem musującym i wisienką maraschimo ?


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
330,00 zł / os 4