Babskie Party w stylu hiszpańskim

Termin
08.03
2018
Godzina
16:30
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
150,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 08.03.2018, 16:30
Termin zakończenia 08.03.2018, 19:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 08.03.2018, 19:00
Cena za osobę 150,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


DZIEŃ KOBIET!

Na babski wieczór mamy nową odsłonę hiszpańskiej kuchni: TAPAS!
Pamiętaj! Tego wieczoru gotujecie dla przyjemności, nie z obowiązku, popuśćcie więc wodze kulinarnej fantazji.

To już tradycja Look&Cook, że babskie spotkania prowadzi dla Was Manuela Gołąb, będzie kolorowo, smacznie i wesoło!
 
Menu:
  1. Chorizo w cydrze
  2. Papryczki Pimientos z oliwą i solą
  3. Krążki kalmarów w cieście z sosem z mango i habanero
  4. Krewetki z oliwą i chilli
  5. Domowe nachosy z salsą
  6. Patatas bravas
  7. Sangria z owocami
 
*** Dzień Kobiet uświetni prezentacja i degustacja win z Winnica Saint Vincent
 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
150,00 zł / os 20