Burgery
Termin
08.11
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 08.11.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 08.11.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 20.08.2017, 10:00 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 16 |
Zakończenie zapisów | 08.11.2017, 17:00 |
Cena za osobę | 250,00 zł / os |
Lubimy burgery!
Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie dobrego burgera. Na warsztatach kulinarnych z Arkadiuszem Dziakowskim okaże się jednak, że prosta potrwa ma swoje sekrety, a zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda, która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem. W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje.
MENU:
pieczenie bułek na burgery (pieczemy bułki o różnych smakach)
z sepią , ze słonecznikiem i dynią , z suszonymi owocami figą, rodzynkami i morelami).
- burger wołowy z pikantną gruszką i serem mimoret
- burger jagnięcy z kozim serem i pikantną konfiturą z wiśni
- burger z suma europejskiego z sosem ogórkowym
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!