Dieta sirtfood
Termin
11.07
2020
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
199,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 11.07.2020, 11:00 |
Termin zakończenia | 11.07.2020, 14:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 12 |
Wolnych miejsc: | 12 |
Zakończenie zapisów | 11.07.2020, 23:00 |
Cena za osobę | 199,00 zł / os |
Lokalizacja |
W plenerze
Przytok Tennis Club
|
Jeśli nie wyjeżdżasz nigdzie na weekend, a lubisz dobre smaki, te warsztaty są dla Ciebie i Twojej rodziny.
Gotuj razem z nami! Doceniaj uroki przyrody i możliwość spędzania czasu w plenerze
Poznaj dietę sirtfood dzięki której schudła piosenkarka Adele. Zadbaj o swoje ciało i sylwetkę!
Poczuj się lekko i zdrowo! Na warsztatach dowiecie się na czym polega dieta sirt food, jak ją stosować żeby odnieść spektakularne efekty, przygotujemy również przykładowe potrawy, które będziecie mogli stosować w każdej fazie diety!
Menu:
- MAKARON GRYCZANY SOBA W BULIONIE MISO Z DODATKIEM TOFU, SELERA NACIOWEGO I JARMUŻU
- KREWETKI KRÓLEWSKIE SMAŻONE PO AZJATYCKU Z MAKARONEM GRYCZANYM
- PIECZONE KAWAŁKI OBERŻYNY Z PESTO ORZECHOWO-PIETRUSZKOWYM PODANE Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW
- TOFU PIECZONE Z SOSEM HARISSA PODANE Z KALAFIOROWYM KUSKUSEM
- NALEŚNIKI GRYCZANE Z TRUSKAWKAMI, SOSEM Z GORZKIEJ CZEKOLADY I KRUSZONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI
Gotuj razem z nami! Doceniaj uroki przyrody i możliwość spędzania czasu w plenerze
Poznaj dietę sirtfood dzięki której schudła piosenkarka Adele. Zadbaj o swoje ciało i sylwetkę!
Poczuj się lekko i zdrowo! Na warsztatach dowiecie się na czym polega dieta sirt food, jak ją stosować żeby odnieść spektakularne efekty, przygotujemy również przykładowe potrawy, które będziecie mogli stosować w każdej fazie diety!
Menu:
- MAKARON GRYCZANY SOBA W BULIONIE MISO Z DODATKIEM TOFU, SELERA NACIOWEGO I JARMUŻU
- KREWETKI KRÓLEWSKIE SMAŻONE PO AZJATYCKU Z MAKARONEM GRYCZANYM
- PIECZONE KAWAŁKI OBERŻYNY Z PESTO ORZECHOWO-PIETRUSZKOWYM PODANE Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW
- TOFU PIECZONE Z SOSEM HARISSA PODANE Z KALAFIOROWYM KUSKUSEM
- NALEŚNIKI GRYCZANE Z TRUSKAWKAMI, SOSEM Z GORZKIEJ CZEKOLADY I KRUSZONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506