English Kitchen - mali kucharze w akcji

Termin
08.11
2025
Godzina
13:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
160,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 08.11.2025, 13:00
Termin zakończenia 08.11.2025, 15:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 08.11.2025, 23:00
Cena za osobę 160,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Wyjątkowe kulinarne wydarzenie dla dzieci!
Wiek: 8-11 lat

Zapraszamy wszystkie dzieci szkolne na pierwsze spotkanie z cyklu warsztatów z prawdziwym szefem kuchni – Michałem Orłowskim!

To nie będą zwykłe zajęcia kulinarne!
Od samego początku Szef Michał będzie prowadził konwersacje w języku angielskim, dzięki czemu dzieci w naturalny i swobodny sposób oswoją się z mówieniem po angielsku podczas wspólnego gotowania.

Menu:

  • Pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym, puree ziemniaczane
  • Pieczone jabłko z kruszoną z płatków owsianych i kremowym sosem angielskim

Podczas warsztatów uczestnicy:
✨ nauczą się nowych słówek i zwrotów w języku angielskim,
✨ przygotują dwa pyszne dania,
✨ rozwiną swoją kreatywność i kulinarne umiejętności,
✨ spędzą czas w przyjaznej, pełnej uśmiechu atmosferze.

To ciekawe zajęcia kulinarne, które nie tylko nauczą dzieci gotować, ale również rozwiną ich umiejętność porozumiewania się w języku angielskim.
Pożyteczna nauka, świetna zabawa i mnóstwo inspiracji gwarantowane! ?

Dzieci uwielbiają się brudzić i kochają pyszne smakołyki — więc dlaczego nie połączyć tych dwóch rzeczy, ucząc się przy tym angielskiego?

Organizacja i zapisy

Udział w warsztatach możliwy jest wyłącznie po zakupie biletu.

Informacje: 501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
160,00 zł / os 10