English Kitchen - mali kucharze w akcji
Termin
08.11
2025
Godzina
13:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
160,00
/ os.
Poziom trudności
| Termin rozpoczęcia | 08.11.2025, 13:00 |
| Termin zakończenia | 08.11.2025, 15:00 |
| Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
| Ilość miejsc | 12 |
| Wolnych miejsc: | 10 |
| Zakończenie zapisów | 08.11.2025, 23:00 |
| Cena za osobę | 160,00 zł / os |
| Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
| Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Wyjątkowe kulinarne wydarzenie dla dzieci!
Wiek: 8-11 lat
Zapraszamy wszystkie dzieci szkolne na pierwsze spotkanie z cyklu warsztatów z prawdziwym szefem kuchni – Michałem Orłowskim!
To nie będą zwykłe zajęcia kulinarne!
Od samego początku Szef Michał będzie prowadził konwersacje w języku angielskim, dzięki czemu dzieci w naturalny i swobodny sposób oswoją się z mówieniem po angielsku podczas wspólnego gotowania.
Menu:
- Pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym, puree ziemniaczane
- Pieczone jabłko z kruszoną z płatków owsianych i kremowym sosem angielskim
Podczas warsztatów uczestnicy:
✨ nauczą się nowych słówek i zwrotów w języku angielskim,
✨ przygotują dwa pyszne dania,
✨ rozwiną swoją kreatywność i kulinarne umiejętności,
✨ spędzą czas w przyjaznej, pełnej uśmiechu atmosferze.
To ciekawe zajęcia kulinarne, które nie tylko nauczą dzieci gotować, ale również rozwiną ich umiejętność porozumiewania się w języku angielskim.
Pożyteczna nauka, świetna zabawa i mnóstwo inspiracji gwarantowane! ?
Dzieci uwielbiają się brudzić i kochają pyszne smakołyki — więc dlaczego nie połączyć tych dwóch rzeczy, ucząc się przy tym angielskiego?
Organizacja i zapisy
Udział w warsztatach możliwy jest wyłącznie po zakupie biletu.
Informacje: 501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
