FERIE 2024 II Turnus
Termin
19.02
2024
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
900,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 19.02.2024, 08:00 |
Termin zakończenia | 23.02.2024, 15:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 7 |
Wolnych miejsc: | 4 |
Zakończenie zapisów | 23.02.2024, 15:00 |
Cena za osobę | 900,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
☃️FERIE ZIMOWE - ZIELONA GÓRA☃️
Nauka gry w tenisa i gotowania ??
?Zimowa aura w pełni, więc czas pomyśleć o nadchodzących feriach!
Jak co roku, wspólnie ze Studio Kulinarne Look&Cook stawiamy na aktywny wypoczynek Waszych pociech. Zdrowe jedzonko i ruch to przepis na udane ferie ?
Trzymamy kciuki za biały Luty, a wtedy......sanki, bałwanki i hulanki ?
Nie może Was zabraknąć - ilość miejsc ograniczona!
Sprawdź ofertę i zarezerwuj on-line na:
https://przytoktenis.pl/ferie-2024/
Program codzienny Ferii 2024 w Tennis Club Przytok i studiu kulinarnym Look&Cook
* możliwość zakupu tylko pakietu kulinarnego lub w połączeniu z pakietem tenisowym.
8:00 - 8:15 - Przyjazd do Przytoku
8:15 - 9:00 - Rozgrzewka Gry & Zabawy para tenisowe
9:00 - 9:30 - Mini-drugie śniadanie – owoc, tost, owsianka, płatki, kanapki
9:30 - 11:00 - Trening Tenisowy – zgodnie z programem nauczania Tenis 10
11:00 - 11:10 - Pakowanie i przygotowanie do wyjazdu na naukę gotowania
11:30 - 12:00 - Przyjazd do studia kulinarnego Look&Cook ul. Lotników 6
12:00 - 15:00 - Warsztaty kulinarne w Studio Look&Cook
15:00 - 16:00 - Oczekiwanie na odbiór rodziców / Turnieje na Playstation 4/ możliwość kreatywnego malowania na sztalugach.
Program gotowania w Look&Cook:
Dzień 1:
- Pizza w innym wydaniu i jej wariacje.
- Racuszki z kurczaka z warzywami, dip serowo – pomidorowy
- Muffiny czekoladowe z nadzieniem czekoladowym, maliny
z mascarpone
Dzień 2:
- Burger z pieczonym kurczakiem, domową bułką, ser, sałata i sosem majonezowo-ogórkowy
- Pierożki z mięsem ze smażoną i prażoną cebulką
- Mini tarta z jabłkami w karmelu
Dzień 3:
- Zupa jarzynowa
- Udko z kurczaka, frytki domowe i surówka Colesław
- Jabłko pieczone z żurawiną i lodami
Dzień 4:
- Paluchy drożdżowe z ziołami
- Pierożki ruskie
- Bułka cynamonowa
Dzień 5:
- Paluchy z ciasta francuskiego z szynką i serem
- Domowy makaron z sosem bolognese
- Kruche ciastka z lukrem
Wiek: 7-13 lat
TURNUSY:
– 12-16.02.2024– 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny
– 19-23.02.2024 – 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny
W przypadku płatności gotówką 50zł rabatu.
+50zł płatne gotówką kierowcy dla chętnych na transport do Przytoku.
Obowiązuje trasa i godziny trasy dojazdowej : https://przytoktenis.pl/transport/
Odbiór dzieci do godziny 16:00 w Studiu Look&Cook ul. Lotników 6 w Zielonej Górze ( za ulicą Dekoracyjną)
Powyższa oferta dotyczy szkolenia nauki gry w tenisa i gotowania dla dzieci i młodzieży
Info:Nauka gry w tenisa i gotowania ??
?Zimowa aura w pełni, więc czas pomyśleć o nadchodzących feriach!
Jak co roku, wspólnie ze Studio Kulinarne Look&Cook stawiamy na aktywny wypoczynek Waszych pociech. Zdrowe jedzonko i ruch to przepis na udane ferie ?
Trzymamy kciuki za biały Luty, a wtedy......sanki, bałwanki i hulanki ?
Nie może Was zabraknąć - ilość miejsc ograniczona!
Sprawdź ofertę i zarezerwuj on-line na:
https://przytoktenis.pl/ferie-2024/
Program codzienny Ferii 2024 w Tennis Club Przytok i studiu kulinarnym Look&Cook
* możliwość zakupu tylko pakietu kulinarnego lub w połączeniu z pakietem tenisowym.
8:00 - 8:15 - Przyjazd do Przytoku
8:15 - 9:00 - Rozgrzewka Gry & Zabawy para tenisowe
9:00 - 9:30 - Mini-drugie śniadanie – owoc, tost, owsianka, płatki, kanapki
9:30 - 11:00 - Trening Tenisowy – zgodnie z programem nauczania Tenis 10
11:00 - 11:10 - Pakowanie i przygotowanie do wyjazdu na naukę gotowania
11:30 - 12:00 - Przyjazd do studia kulinarnego Look&Cook ul. Lotników 6
12:00 - 15:00 - Warsztaty kulinarne w Studio Look&Cook
15:00 - 16:00 - Oczekiwanie na odbiór rodziców / Turnieje na Playstation 4/ możliwość kreatywnego malowania na sztalugach.
Program gotowania w Look&Cook:
Dzień 1:
- Pizza w innym wydaniu i jej wariacje.
- Racuszki z kurczaka z warzywami, dip serowo – pomidorowy
- Muffiny czekoladowe z nadzieniem czekoladowym, maliny
z mascarpone
Dzień 2:
- Burger z pieczonym kurczakiem, domową bułką, ser, sałata i sosem majonezowo-ogórkowy
- Pierożki z mięsem ze smażoną i prażoną cebulką
- Mini tarta z jabłkami w karmelu
Dzień 3:
- Zupa jarzynowa
- Udko z kurczaka, frytki domowe i surówka Colesław
- Jabłko pieczone z żurawiną i lodami
Dzień 4:
- Paluchy drożdżowe z ziołami
- Pierożki ruskie
- Bułka cynamonowa
Dzień 5:
- Paluchy z ciasta francuskiego z szynką i serem
- Domowy makaron z sosem bolognese
- Kruche ciastka z lukrem
Wiek: 7-13 lat
TURNUSY:
– 12-16.02.2024– 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny
– 19-23.02.2024 – 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny
W przypadku płatności gotówką 50zł rabatu.
+50zł płatne gotówką kierowcy dla chętnych na transport do Przytoku.
Obowiązuje trasa i godziny trasy dojazdowej : https://przytoktenis.pl/transport/
Odbiór dzieci do godziny 16:00 w Studiu Look&Cook ul. Lotników 6 w Zielonej Górze ( za ulicą Dekoracyjną)
Powyższa oferta dotyczy szkolenia nauki gry w tenisa i gotowania dla dzieci i młodzieży
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506