FERIE 2024 II Turnus

Termin
19.02
2024
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
900,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 19.02.2024, 08:00
Termin zakończenia 23.02.2024, 15:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 4
Zakończenie zapisów 23.02.2024, 15:00
Cena za osobę 900,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


☃️FERIE ZIMOWE - ZIELONA GÓRA☃️

Nauka gry w tenisa i gotowania ??

?Zimowa aura w pełni, więc czas pomyśleć o nadchodzących feriach!

Jak co roku, wspólnie ze Studio Kulinarne Look&Cook stawiamy na aktywny wypoczynek Waszych pociech. Zdrowe jedzonko i ruch to przepis na udane ferie ?

Trzymamy kciuki za biały Luty, a wtedy......sanki, bałwanki i hulanki ?

Nie może Was zabraknąć - ilość miejsc ograniczona!

Sprawdź ofertę i zarezerwuj on-line na:
https://przytoktenis.pl/ferie-2024/

Program codzienny Ferii 2024 w Tennis Club Przytok i studiu kulinarnym Look&Cook

* możliwość zakupu tylko pakietu kulinarnego lub w połączeniu z pakietem tenisowym.

8:00 - 8:15
- Przyjazd do Przytoku
8:15 - 9:00 - Rozgrzewka Gry & Zabawy para tenisowe
9:00 - 9:30 - Mini-drugie śniadanie – owoc, tost, owsianka, płatki, kanapki
9:30 - 11:00 - Trening Tenisowy – zgodnie z programem nauczania Tenis 10
11:00 - 11:10 - Pakowanie i przygotowanie do wyjazdu na naukę gotowania
11:30 - 12:00 - Przyjazd do studia kulinarnego Look&Cook ul. Lotników 6
12:00 - 15:00 - Warsztaty kulinarne w Studio Look&Cook
15:00 - 16:00 - Oczekiwanie na odbiór rodziców / Turnieje na Playstation 4/ możliwość kreatywnego malowania na sztalugach.


Program gotowania w Look&Cook:

Dzień 1:
- Pizza w innym wydaniu i jej wariacje.
- Racuszki z kurczaka z warzywami, dip serowo – pomidorowy
- Muffiny czekoladowe z nadzieniem czekoladowym, maliny
z mascarpone

Dzień 2:
- Burger z pieczonym kurczakiem, domową bułką, ser, sałata i sosem majonezowo-ogórkowy
- Pierożki z mięsem ze smażoną i prażoną cebulką
- Mini tarta z jabłkami w karmelu


Dzień 3:
- Zupa jarzynowa
- Udko z kurczaka, frytki domowe i surówka Colesław
- Jabłko pieczone z żurawiną i lodami

Dzień 4:
- Paluchy drożdżowe z ziołami
- Pierożki ruskie
- Bułka cynamonowa

Dzień 5:
- Paluchy z ciasta francuskiego z szynką i serem
- Domowy makaron z sosem bolognese
- Kruche ciastka z lukrem

Wiek: 7-13 lat

TURNUSY:

– 12-16.02.2024– 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny

– 19-23.02.2024 – 900 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 450zł tylko pakiet kulinarny

W przypadku płatności gotówką 50zł rabatu.

+50zł płatne gotówką kierowcy dla chętnych na transport do Przytoku.

Obowiązuje trasa i godziny trasy dojazdowej : https://przytoktenis.pl/transport/


Odbiór dzieci do godziny 16:00 w Studiu Look&Cook ul. Lotników 6 w Zielonej Górze ( za ulicą Dekoracyjną)


Powyższa oferta dotyczy szkolenia nauki gry w tenisa i gotowania dla dzieci i młodzieży




Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
900,00 zł / os 4