Ferie 2018 II turnus
Termin
19.02
2018
Godzina
08:00
Czas trwania
7 godz.
Cena warsztatów
499,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 19.02.2018, 08:00 |
Termin zakończenia | 23.02.2018, 15:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 13.02.2018, 15:00 |
Cena za osobę | 499,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Szefowie najlepszych restauracji dzieciom!
W tym świecie rządzą dzieci, które na tydzień wcielą się w role szefów kuchni.
W tym świecie rządzą dzieci, które na tydzień wcielą się w role szefów kuchni.
Warsztaty kulinarne w Look&Cook to seria zajęć zorganizowanych z dbałością o bezpieczeństwo.
Dzieci odkryją, że gotowanie nie musi być tylko zwykłą, codzienną czynnością. Wręcz przeciwnie! Okaże się, że samodzielne przygotowywanie posiłków może sprawiać wielką przyjemność.
Warsztaty kulinarne przeniosą najmłodszych do świata kolorów, przypraw, smaków i zapachów.
Każdego dnia tygodnia przewodnikiem dzieci po kulinarnych bezdrożach będzie szef kuchni z wybranych restauracji:
Dzieci odkryją, że gotowanie nie musi być tylko zwykłą, codzienną czynnością. Wręcz przeciwnie! Okaże się, że samodzielne przygotowywanie posiłków może sprawiać wielką przyjemność.
Warsztaty kulinarne przeniosą najmłodszych do świata kolorów, przypraw, smaków i zapachów.
Każdego dnia tygodnia przewodnikiem dzieci po kulinarnych bezdrożach będzie szef kuchni z wybranych restauracji:
- Paweł Mierzejewski z Il Vicolo
- Łukasz Śmigielski z Między Nami,
- Agnieszka Gościniak z Anatra,
- WEGARNIK
- Arek Dziakowski z Malarska 25.
Zaczynamy o godz 8:00, gdzie na dobry początek dzieci przygotują
samodzielnie śniadanie z ekipą Look&Cook.
Po śniadaniu gry i zabawy przy stole, a jeśli pogoda będzie łaskawa to wyjdziemy na krótki spacer.
Szef kuchni wkracza o 10.30 i przygotowuje z dziećmi obiad i deser.
Obiad przewidujemy około godz 14.00
Po śniadaniu gry i zabawy przy stole, a jeśli pogoda będzie łaskawa to wyjdziemy na krótki spacer.
Szef kuchni wkracza o 10.30 i przygotowuje z dziećmi obiad i deser.
Obiad przewidujemy około godz 14.00
Zadbamy o dobrą atmosferę i miłą zabawę!
MENU KUCHARZY:
Paweł Mierzejewski:
- Podpłomyki, czyli pizza w innym wydaniu. Podpłomykowe wariacje.
- Racuszki z kurczaka z warzywami, dip serowo - pomidorowy
- Muffin czekoladowy z powidłami ślwikowymi i orzechami, maliny z mascarpone
Agnieszka Gościniak
- Duck burger z pieczoną kaczką, domowa bułką, modrą kapustą, sałatą i sosem majonezowym
- Pierożki z kaczki ze smażoną i prażoną cebulką
- Smażone jabłka w karmelu z cynamonem, lodami waniliowymi i bitą śmietaną
Arek Dziakowski
- Zupa z cukinii – 2 kolory
- Pierś z kurczaka solankowa z topinamburem i demi glas drobiowym
- Jabłko pieczone z sosem angielskim i kruszonką rozmarynową
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506