Przyjęcie Finger Food

Termin
14.05
2021
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 14.05.2021, 17:00
Termin zakończenia 14.05.2021, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 6
Zakończenie zapisów 14.05.2021, 23:00
Cena za osobę 250,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Zaskocz swoich gości! Błyskawiczne przyjęcie, efekt murowany!

Finger food to przekąski wprost stworzone na taką okazję.

Są małe, efektowne, a przy tym niezobowiązujące. Mogą to być małe kanapki, koreczki, mini tarty, paszteciki, pizzerinki, muffiny, kwadraciki ciasta francuskiego z dodatkami lub krakersy z dowolną pastą.
 

MENU:

  • FALAFEL Z CIECIERZYCY I BURAKA / SEZAM / MIĘTOWY JOGURT
  • KOZI SER W PANKO / SWEET CHILLI SOS
  • SER PLEŚNIOWY / ORZECHY WŁOSKIE / WINOGRON / SELER NACIOWY
  • KULECZKI WOŁOWE Z KMINEM / MIĘTOWE TZATZIKI
  • KACZKA NA BLINACH GRYCZANYCH / MARMOLADA Z CZERWONEJ CEBULI
  • KREWETKI W CHILLI / MUS Z CIECIORKI / MANGO
  • KREWETKI W FILO / AIOLI Z LIMONKĄ I CHILLI
  • ROSTBEF NA RÓŻOWO / SZPARAGI MARYNOWANE / PIANA CHRZANOWA
  • ROLADA SZPINAKOWA / WĘDZONY ŁOSOŚ / SEREK ZIOŁOWO-CYTRYNOWY
  • TOSTY Z PIECZONYM ŁOSOSIEM MARYNOWANYM W TERYIAKI / AVOKADO
  • NA DOBRY HUMOR PROSECCO

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
250,00 zł / os 6