Przyjęcie Finger Food
Termin
14.05
2021
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 14.05.2021, 17:00 |
Termin zakończenia | 14.05.2021, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 24.03.2017 |
Ilość miejsc | 9 |
Wolnych miejsc: | 6 |
Zakończenie zapisów | 14.05.2021, 23:00 |
Cena za osobę | 250,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Zaskocz swoich gości! Błyskawiczne przyjęcie, efekt murowany!
Finger food to przekąski wprost stworzone na taką okazję.
Są małe, efektowne, a przy tym niezobowiązujące. Mogą to być małe kanapki, koreczki, mini tarty, paszteciki, pizzerinki, muffiny, kwadraciki ciasta francuskiego z dodatkami lub krakersy z dowolną pastą.
Finger food to przekąski wprost stworzone na taką okazję.
Są małe, efektowne, a przy tym niezobowiązujące. Mogą to być małe kanapki, koreczki, mini tarty, paszteciki, pizzerinki, muffiny, kwadraciki ciasta francuskiego z dodatkami lub krakersy z dowolną pastą.
MENU:
- FALAFEL Z CIECIERZYCY I BURAKA / SEZAM / MIĘTOWY JOGURT
- KOZI SER W PANKO / SWEET CHILLI SOS
- SER PLEŚNIOWY / ORZECHY WŁOSKIE / WINOGRON / SELER NACIOWY
- KULECZKI WOŁOWE Z KMINEM / MIĘTOWE TZATZIKI
- KACZKA NA BLINACH GRYCZANYCH / MARMOLADA Z CZERWONEJ CEBULI
- KREWETKI W CHILLI / MUS Z CIECIORKI / MANGO
- KREWETKI W FILO / AIOLI Z LIMONKĄ I CHILLI
- ROSTBEF NA RÓŻOWO / SZPARAGI MARYNOWANE / PIANA CHRZANOWA
- ROLADA SZPINAKOWA / WĘDZONY ŁOSOŚ / SEREK ZIOŁOWO-CYTRYNOWY
- TOSTY Z PIECZONYM ŁOSOSIEM MARYNOWANYM W TERYIAKI / AVOKADO
- NA DOBRY HUMOR PROSECCO
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506