Halloween dla dzieci
Termin
30.10
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 30.10.2020, 17:00 |
Termin zakończenia | 30.10.2020, 19:30 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 11 |
Wolnych miejsc: | 0 |
Zakończenie zapisów | 30.10.2020, 22:00 |
Cena za osobę | 100,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
HALLOWEEN - w ten szczególny czas wystawy rozświetli blask lampionów dyniowych, a dzieci będą wołać cukierek albo psikus!
Wielu z Was wpadnie do nas zaraz po szkole więc, żeby nie było nam za słodko na początek będzie zupa dyniowa z grzankami.
Menu:
1) Przerażajace paluchy czarownicy
2) Upiorne Babeczki :
• Krwawe mózgi z jadalnym szkłem
• Słodkie (ale nieobliczalne) sówki
• Ciasteczkowe potwory
• Dyniowe buzie
3) Bezowe duszki
Warsztat kulinarny dla dzieci od 8 lat
Wielu z Was wpadnie do nas zaraz po szkole więc, żeby nie było nam za słodko na początek będzie zupa dyniowa z grzankami.
Menu:
1) Przerażajace paluchy czarownicy
2) Upiorne Babeczki :
• Krwawe mózgi z jadalnym szkłem
• Słodkie (ale nieobliczalne) sówki
• Ciasteczkowe potwory
• Dyniowe buzie
3) Bezowe duszki
Warsztat kulinarny dla dzieci od 8 lat
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506