Szkolenie poprowadzi:Ivo ViolanteSzef kuchni w restauracji Czarny Tulipan w Zielonej Górze, zdobywca wyróżnienia od przewodnika Michelin w roku 2002.
Restauracja w Miami na Florydzie West Country Club otwarta w 2004 roku. Jeden z ostatnich uczniów Alain Ducasse w Etoile w Paryżu,
zastępca szefa kuchni w słynnym Le Cirque od 1997 - 1999 roku. Wyróżnienie Gambero Rosso w 1996 roku otrzymał jako młody szef kuchni w restauracji Torre Vecchia. Serwowane kolacje podczas aFestival del Cinema di Venezia dla znanych gości jak Alain Delon, Al Pacino, Robert De Niro, Uma Thurman i Martin Scorsese. Założyciel restauracji Auriga w 2013 roku w Lublinie, miejsce
inspiracji oraz doskonałych potraw. Stała się w ciągu 6 miesięcy najlepszą restauracją w mieście.
Jest założycielką i prowadzi popularnego w Polsce bloga Wegan Nerd ogłoszonego tytułem Kulinarnego Bloga Roku 2014 oraz Blogiem Roku 2015 przez 100 Best Poland Restaurants. Wegan Nerd to blog wegański, 100% roślinny, czyli taki w którym nie znajdziecie przepisów z mięsem, rybami, nabiałem w tym mleka i innych produktów odzwierzęcych. Współpracuje z portalem HelloZdrowie.pl oraz nowojorskim kwartalnikiem Chickpea Magazine, dla którego komponuje wegańskie receptury i robi zdjęcia. Z wykształcenia graficzka, fotografka i reżyserka filmów animowanych.