Jedzenie na kółkach

Termin
24.01
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
4 godz.
Cena warsztatów
230,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 24.01.2020, 17:00
Termin zakończenia 24.01.2020, 21:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 24.01.2020, 23:00
Cena za osobę 230,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Food truck to ciekawa alternatywa dla stacjonarnych punktów gastronomicznych. Samochody z jedzeniem zdecydowanie przebiły budki z kebabem i pędzą do przodu.          
Jedzenie na kółkach to dobra opcja dla urodzonych szefów kuchni, którzy czerpią radość z karmienia ludzi

Menu:


 - Bao: krewetka tempura/marynowany ogórek i marchewka/ kolendra /chilli
 - Kanapka wege śniadaniowa: chleb żytni / awokado/ jajako/ mięta/ ser kozi/ granat
 - Wół: buła maślana/ policzek wołowy/ majonez truflowy/ colesław z czerwonej kapusty
 - Kaczor: bułka maślana/ udko konfitowane/ konfitura z cebuli z porto/ ser pleśniowy/ ogórek marynowany
 - Buła z szarpaną wieprzowiną, ketchup z buraka, pikantny ogórek, orzeszki ziemne, kimchi


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
230,00 zł / os 9