Koreański grill

Termin
03.06
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 03.06.2019, 17:00
Termin zakończenia 03.06.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 6
Wolnych miejsc: 4
Zakończenie zapisów 03.06.2019
Cena za osobę 195,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


W przeciwieństwie do nas, Koreańczycy grillują nie tylko latem, ale przez cały okrągły rok!

Koreański grill podbija świat. Coraz więcej restauracji na świecie ma go w swojej ofercie. Dlaczego jest wyjątkowy? Z czym to się je? Jak się podaje? Jaki sprzęt będzie potrzebny?

Na naszych warsztatach pod okiem Inessy Kim nie tylko dostaniecie odpowiedzi na te pytania, ale również nauczycie się, jak przyrządzać grill koreański w domu.



Menu:

- Bulgogi (marynowana wołowina)
- Dak Galbi (kurczak w pikantnej marynacie)
- Samgyeopsal (boczek)
- Moksal (karkówka)
- Grillowane warzywa: pieczarki, ostre papryczki, cebula, czosnek, kimchi (tak, kimchi też się grilluje!)
- Marynowane rzodkiewki



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 4