Koreański grill
Termin
03.06
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 03.06.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 03.06.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 6 |
Wolnych miejsc: | 4 |
Zakończenie zapisów | 03.06.2019 |
Cena za osobę | 195,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
W przeciwieństwie do nas, Koreańczycy grillują nie tylko latem, ale przez cały okrągły rok!
Koreański grill podbija świat. Coraz więcej restauracji na świecie ma go w swojej ofercie. Dlaczego jest wyjątkowy? Z czym to się je? Jak się podaje? Jaki sprzęt będzie potrzebny?
Na naszych warsztatach pod okiem Inessy Kim nie tylko dostaniecie odpowiedzi na te pytania, ale również nauczycie się, jak przyrządzać grill koreański w domu.
Menu:
- Bulgogi (marynowana wołowina)
- Dak Galbi (kurczak w pikantnej marynacie)
- Samgyeopsal (boczek)
- Moksal (karkówka)
- Grillowane warzywa: pieczarki, ostre papryczki, cebula, czosnek, kimchi (tak, kimchi też się grilluje!)
- Marynowane rzodkiewki
Koreański grill podbija świat. Coraz więcej restauracji na świecie ma go w swojej ofercie. Dlaczego jest wyjątkowy? Z czym to się je? Jak się podaje? Jaki sprzęt będzie potrzebny?
Na naszych warsztatach pod okiem Inessy Kim nie tylko dostaniecie odpowiedzi na te pytania, ale również nauczycie się, jak przyrządzać grill koreański w domu.
Menu:
- Bulgogi (marynowana wołowina)
- Dak Galbi (kurczak w pikantnej marynacie)
- Samgyeopsal (boczek)
- Moksal (karkówka)
- Grillowane warzywa: pieczarki, ostre papryczki, cebula, czosnek, kimchi (tak, kimchi też się grilluje!)
- Marynowane rzodkiewki
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506