Koreański Street Food

Termin
09.10
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 09.10.2019, 17:00
Termin zakończenia 09.10.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 6
Wolnych miejsc: 4
Zakończenie zapisów 09.10.2019, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Uliczne jedzenie to wizytówka Korei. Koreańczycy jedzą na ulicy przez cały okrągły rok!

Na naszych warsztatach pod okiem Inessy Kim nie tylko dostaniecie odpowiedzi na te pytania czy koreański street jest smaczny, ale również nauczycie się, jak przyrządzać tego typu dania koreańskie w domu.


Menu:

  • Tteokbokki - przepyszne kluseczki ryżowe (rice cake) z warzywami w słodko-ostrym sosie
  • Kimbap - "koreańskie sushi", czyli ryż z warzywami i mięsem zawinięty w algi
  • Dakgangjeon - smażony chrupuacy kurczak czyli słynny Korean Fried Chicken
  • Hotteok - placki nadziewane słodką pastą z fasoli



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 4