Krewetkowy zawrót głowy
Termin
01.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 01.02.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 01.02.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 6 |
Wolnych miejsc: | 0 |
Zakończenie zapisów | 01.02.2019, 23:00 |
Cena za osobę | 210,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Krewetkowy zawrót głowy
Zapraszamy na warsztat w pełni poświęcony krewetkom!
Pokażemy Wam jakie krewetki powinno się wybierać, czym kierować się przy wyborze i skąd pochodzą najsmaczniejsze krewetki! No i jaki jaki jest najlepszy sposób na obranie krewetek! Przygotujemy kilka dań, które wydobędą smak krewetek!
Zaczniemy od krewetek w białym winie z makaronem, ale pokażemy Wam jak podkręcić smak tej potrawy!
Następnie przygotujemy krewetki w tempurze z pikantnym sosem sriracha mayo oraz hiszpańską paelle.
Zrobimy też zupę Tom Yum goong oraz pierożki wieprzowo-krewetkowe z sosem teriayki
Pokażemy Wam jakie krewetki powinno się wybierać, czym kierować się przy wyborze i skąd pochodzą najsmaczniejsze krewetki! No i jaki jaki jest najlepszy sposób na obranie krewetek! Przygotujemy kilka dań, które wydobędą smak krewetek!
Zaczniemy od krewetek w białym winie z makaronem, ale pokażemy Wam jak podkręcić smak tej potrawy!
Następnie przygotujemy krewetki w tempurze z pikantnym sosem sriracha mayo oraz hiszpańską paelle.
Zrobimy też zupę Tom Yum goong oraz pierożki wieprzowo-krewetkowe z sosem teriayki
MENU:
- Klasyczne krewetki w białym winie z makaronem
- Zupa Tom Yum goong z krewetkami
- Krewetki w tempurze z sosem sriarcha mayo
- Gotowane pierożki Won Ton z krewetkami, wieprzowiną podane z masłem kolendrowym
- Tradycyjna hiszpańska paella z krewetkami
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506