Krewetkowy zawrót głowy

Termin
01.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 01.02.2019, 17:00
Termin zakończenia 01.02.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 6
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 01.02.2019, 23:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Krewetkowy zawrót głowy
Zapraszamy na warsztat w pełni poświęcony krewetkom!
Pokażemy Wam jakie krewetki powinno się wybierać, czym kierować się przy wyborze i skąd pochodzą najsmaczniejsze krewetki! No i jaki jaki jest najlepszy sposób na obranie krewetek! Przygotujemy kilka dań, które wydobędą smak krewetek!
Zaczniemy od krewetek w białym winie z makaronem, ale pokażemy Wam jak podkręcić smak tej potrawy!
Następnie przygotujemy krewetki w tempurze z pikantnym sosem sriracha mayo oraz hiszpańską paelle.
Zrobimy też zupę Tom Yum goong oraz pierożki wieprzowo-krewetkowe z sosem teriayki


MENU:
  • Klasyczne krewetki w białym winie z makaronem
  • Zupa Tom Yum goong z krewetkami
  • Krewetki w tempurze z sosem sriarcha mayo
  • Gotowane pierożki Won Ton z krewetkami, wieprzowiną podane z  masłem kolendrowym
  • Tradycyjna hiszpańska paella z krewetkami



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os