Krewetki

Termin
17.08
2022
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
320,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 17.08.2022, 17:00
Termin zakończenia 17.08.2022, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 11
Wolnych miejsc: 11
Zakończenie zapisów 17.08.2022, 23:00
Cena za osobę 320,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Macie ochotę na krewetki?
Zobaczcie, jakie dania można przygotować z tymi pysznymi owocami morza.
Warsztat poprowadzi Michał Orłowski



Menu:

- Ravioli z krewetkami w delikatnym krewetkowym bisque
- Krewetki argentyńskie w emulsji maślano winnej z pomidorkami cherry, chilli, czosnkiem, pietruszką
- Krewetki w kokosowej panierce z sosem sweet chilli
- Żółte curry z krewetką tygrysią
- Skagen tost czyli krewetki zimnowodne z pastą jajeczną






Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
320,00 zł / os 11