Krewetkowy zawrót głowy
Termin rozpoczęcia | 03.12.2024, 18:00 |
Termin zakończenia | 03.12.2024, 21:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 5 |
Wolnych miejsc: | 4 |
Zakończenie zapisów | 03.12.2024, 23:00 |
Cena za osobę | 380,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
W trakcie warsztatów nauczymy się, jak komponować aromatyczne sosy i przyprawy, które idealnie podkreślą delikatność krewetek, a także jak przygotować je w różnych stylach – od wyrazistych i pikantnych po subtelnie kremowe.
To doskonała okazja, by odkryć pełen wachlarz smaków i tekstur oraz zdobyć nowe umiejętności, które wzbogacą kulinarny repertuar każdego uczestnika.
MENU:
- Ravioli z krewetkami w delikatnym krewetkowym bisque
- Krewetki argentyńskie w emulsji maślano winnej z pomidorkami cherry, chilli, czosnkiem, pietruszką
- Krewetki w kokosowej panierce z sosem sweet chilli
- Żółte curry z krewetką tygrysią
- Skagen tost czyli krewetki zimnowodne z pastą jajeczną
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506