Król burger

Termin
21.01
2021
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
230,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.01.2021, 17:00
Termin zakończenia 21.01.2021, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 21.01.2021, 23:00
Cena za osobę 230,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Lubimy burgery, lubimy wołowinę. 

Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie dobrego burgera.


Na warsztatach kulinarnych z Michałem Orłowskim okaże się jednak,
że prosta potrwa ma swoje sekrety, a zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda,
która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem.


W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje. 
 

MENU:

  1. Veggie burger - grillowane halloumi, zingyslav (pikantny coleslav), ananas,
  2. Chicken burger - grillowana pierś kurczaka, sałata lodowa, avocado, aioli
  3. French burger - grillowana wołowina, relisz pomidorowy, karmelizowana cebulka, ser pleśniowy,
    sałata dekoracyjna lolo rosso, cebula czerwona, pomidor, bekon

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
230,00 zł / os 9