Król burger
Termin
17.03
2021
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 17.03.2021, 17:00 |
Termin zakończenia | 17.03.2021, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 24.03.2017 |
Ilość miejsc | 9 |
Wolnych miejsc: | 2 |
Zakończenie zapisów | 17.03.2021, 23:00 |
Cena za osobę | 250,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Lubimy burgery, lubimy wołowinę.
Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie dobrego burgera.
Na warsztatach kulinarnych z Michałem Orłowskim okaże się jednak,
że prosta potrwa ma swoje sekrety, a zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda,
która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem.
W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje.
Na warsztatach kulinarnych z Michałem Orłowskim okaże się jednak,
że prosta potrwa ma swoje sekrety, a zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda,
która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem.
W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje.
MENU:
- Veggie burger - grillowane halloumi, zingyslav (pikantny coleslav), ananas,
- Chicken burger - grillowana pierś kurczaka, sałata lodowa, avocado, aioli
- French burger - grillowana wołowina, relisz pomidorowy, karmelizowana cebulka, ser pleśniowy,
sałata dekoracyjna lolo rosso, cebula czerwona, pomidor, bekon
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506