Kuchnia tajska II
Termin
25.11
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
380,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 25.11.2024, 17:00 |
Termin zakończenia | 25.11.2024, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 10 |
Wolnych miejsc: | 2 |
Zakończenie zapisów | 25.11.2024, 23:00 |
Cena za osobę | 380,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Nie bez powodu tajska kuchnia uznawana jest za jedną z najlepszych na świecie.
Niezwykłe smaki i aromaty, ogromna różnorodność oraz zamiłowanie tajów do dobrego jedzenia sprawią, że z chęcią spędzisz czas na naszych warsztatach kulinarnych.
Do najbardziej charakterystycznych cech tajskiej kuchni należy obfite stosowanie ziół i przypraw, w tym chili, limonki, imbiru, trawy cytrynowej i wszechobecnego sosu rybnego.
Ta mieszanka aromatów jest nie do pomylenia z żadną inną na świecie.
Niezwykłe smaki i aromaty, ogromna różnorodność oraz zamiłowanie tajów do dobrego jedzenia sprawią, że z chęcią spędzisz czas na naszych warsztatach kulinarnych.
Do najbardziej charakterystycznych cech tajskiej kuchni należy obfite stosowanie ziół i przypraw, w tym chili, limonki, imbiru, trawy cytrynowej i wszechobecnego sosu rybnego.
Ta mieszanka aromatów jest nie do pomylenia z żadną inną na świecie.
MENU:
- Szaszłyki drobiowe satay z dipem z orzeszków ziemnych i sałatką z jabłka i kolendry
- Zielone curry z kaczą piersią i lychee
- Pad kra pao gai - kurczak z tajską bazylią
- Kokosowa panna cotta z musem z marakui
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506