Kulinarne Bezdroża

Termin
13.04
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 13.04.2018, 17:00
Termin zakończenia 13.04.2018, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 20.04.2018, 19:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Warzywo na wiosnę!
 
Znudziły ci się bulwy i korzenie? Nie wiesz po jakie warzywa sięgać wczesną wiosną i które nowalijki warto włączyć do wiosennego me-nu? Zapraszam na warsztaty, gdzie pod nóż wpadną nam wyłącznie sezonowe, wiosenne warzywa. Będzie socca z botwinką czyli najprostszy placek świata i szparagi z czosnkiem niedźwiedzim i kiszoną cytryną. Przygotujemy wiosenny pilaw z rzodkiewką i wegańskim bekonem oraz rabarbarowe tiramisu z chałwą. Udowodnimy, że warzywa są super! 
 
MENU:
 
- lniany napar rabarbarowo-różany z hibiskusem
- raviolo z płynnym żółtkiem 
- socca czyli ekspresowy placek z ciecierzycy z wiosennymi nowalijkami i dukkah
- pilaw z komosy ze szparagami, rzodkiewką i kokosem a’la bekon
- rabarbarowe tiramisu z chałwą
 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 20