Męskie steki
Termin
05.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
280,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 05.10.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 05.10.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 13.08.2017 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 15 |
Zakończenie zapisów | 05.10.2017, 17:00 |
Cena za osobę | 280,00 zł / os |
Solidny, dobrze wysmażony kawałek mięsa to marzenie niejednego mężczyzny. Mięso na stek musi być najlepszej jakości. Reszta zależy od wyobraźni kucharza i ulubionych dodatków. Męski warsztat poprowadzi szef kuchni Arkadiusz Dziakowski.
MENU:
- Rozbeff wołowy robiony w niskiej temperaturze
- Rib eye podawany z czatnejem śliwkowym
- Comber jagnięcy podany z rydzami
- Stek z Tuńczyka z salsą cytrusową i kolędrą
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!